Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Cristian Matei, despre lucrările de la Castrul Roman 

Administraţie
Tools
Typography

Lucrările de modernizare din cadrul proiectului "Restaurarea, punerea în valoare și introducerea în circuitul turistic a Castrului legiunii a V-a Macedonica, Potaissa-Turda" avansează cu succes!

ℹ În acest moment, sunt în plin proces de montare stâlpii de susținere pentru structura metalică din zona Terme. În paralel, se desfășoară lucrări de restaurare în zona Termelor și în zona Principia, aducând la viață vestigiile istorice.

Următorul pas va fi montarea grinzilor de susținere și, mai apoi, instalarea acoperișului deasupra Termelor. Ne străduim să respectăm termenul de finalizare a lucrărilor, stabilit pentru  sfârșitul anului și suntem hotărâți să livrăm un rezultat cu adevărat remarcabil.

Această investiție reprezintă nu doar o restaurare istorică, ci și o atracție turistică deosebită pentru municipiul nostru. Astfel, Castrul Roman se alătură altor puncte importante din Turda, precum Salina Turda și Parcul de la Obeliscul lui Mihai Viteazul, în completarea ofertei noastre turistice.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS