Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Şedinţă cu convocare “de îndată“ la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 1368/20.10.2023 a Primarului Municipiului Turda, Consiliul Local Turda a fost convocat “de îndată” în şedinţă extraordinară pentru luni, 23 octombrie 2023, la ora 10.00.

Ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

1. Prezentarea și aprobarea procesului verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Direcției Economice;
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Turda pe anul 2023.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Turda nr. 184/31.08.2023 privind aprobarea contractării unei/unor finanțări rambursabile interne în valoare de până la 48.409.000 lei.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

3. Probleme ale Direcției Strategie și Dezvoltare Locală;
3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea devizului general actualizat conform OUG nr. 64/2022 și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul “Reabilitarea, dotarea și extinderea Grădiniței cu program prelungit Prichindelul Isteț și a Creșei nr. 4”, cod SMIS 124461.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

4. Probleme ale Serviciului Administrație Publică Locală;
4.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Turda, județul Cluj, nr. 75 adoptată în data de 27.04.2023 privind revocarea dreptului de administrare instituit în favoarea Consiliului Local al Municipiului Turda asupra imobilului teren neîmprejmuit în suprafață de 271.200 mp încris în CF nr. 65706 Turda, nr. cadastral 65706 proprietatea municipiului Turda, domeniul public și acordarea dreptului de administrare asupra imobilului mai sus identificat în favoarea societății Salina Turda SA.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS