Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Mesajul domnului primar, Cristian Octavian Matei, cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei României

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi, cu inimile pline de recunoștință, sărbătorim cu mândrie Armata Română. Pe 25 octombrie 1944, Armata noastră elibera orașul Carei de trupele maghiare și germane iar actul nedrept din vara lui 1940, prin care o parte din teritoriul Transilvaniei era rupt din trupul țării, se anula pentru totdeauna.

Ziua de 25 octombrie, sărbătorită anual din 1959, nu este doar o sărbătoare națională, ci și un moment de omagiere a curajului, devotamentului și profesionalismului întregului personal militar și a veteranilor de război.

Militarii români sunt simbolul absolut al curajului și demnității naționale. Mereu în slujba poporului, ei sunt gardienii libertății noastre, apărătorii independenței, suveranității și integrității teritoriale.

În această zi specială, doresc să le adresez gânduri bune, urări de sănătate, de reușită în misiunile lor și de succes în activitate! Totodată, în numele Primăriei Municipiului Turda vă mulțumesc pentru că sunteți mereu alături de noi, sprijinind comunitatea și participând activ la toate acțiunile noastre.

Astăzi, și în fiecare zi, să ne arătăm recunoștința față de ostașii noștri. Ei sunt eroii discreți ai istoriei noastre, cu acte de curaj care nu au fost întotdeauna sub lumina reflectoarelor, dar care au contribuit în mod substanțial la parcursul nostru ca națiune.

În încheiere, să ne reamintim că Armata Română nu este doar o instituție, ci o parte a identității noastre naționale. Dumnezeu să binecuvânteze Armata României și fiecare militar român dedicat acestei cauze nobile. La mulți ani tuturor militarilor români!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS