Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Strada Băii prinde viață în tonuri de verde

Administraţie
Tools
Typography

✅️Am finalizat lucrările la strada Băii, o rută alternativă importantă pentru artera principală de trafic.

După amenajarea trotuarelor și aplicarea stratului de asfalt, am trasat marcajele rutiere și am creat 72 de locuri de parcare, datorită abordării "în spic".

De asemenea, punem covoare de gazon și plantăm arbori ornamentali pentru a îmbunătăți aspectul peisagistic și a reduce temperaturile în timpul verii.

❎În concluzie, transformarea străzii Băii nu doar îmbunătățește infrastructura rutieră, ci adaugă și elemente estetice și funcționale, precum locuri de parcare suplimentare și spații verzi, contribuind astfel la calitatea vieții în comunitate. Eforturile noastre continuă să vizeze oamenii și mediul înconjurător.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS