Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

S-a modificat ora şedinţei extraordinare de la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Iniţial, prin Dispoziţia 1437/10.11.2023 a Primarului Municipiului Turda, Consiliul Local Turda a fost convocat “de îndată” în şedinţă extraordinară pentru luni, 13 noiembrie 2023, la ora 10.00.

Ulterior, printr-o nouă Dispoziţie a Primarului Municipiului Turda - Dispoziţia 1438/13.11.2023 - s-a modificat ora de desfăşurare a şedinţei.

Astfel, prin Articolul I al Dispoziţiei 1438 s-a modificat Articolul I al Dispoziţiei 1437, astfel că noua oră de începere a şedinţei a devenit ora 13.00 în loc de ora 10.00.

Aşa cum a fost anunţată iniţial, ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

1. Prezentarea și aprobarea procesului verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Direcției Strategie și Dezvoltare Locală;
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea depunerii și implementării proiectului „Dezvoltarea unei centrale fotovoltaice pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile în vederea asigurării autoconsumului în Municipiul Turda, Județul Cluj”.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
2.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea documentației tehnico-economice (faza SF/DALI) și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul “Regenerarea unor zone degradate și a unor spații verzi din municipiul Turda, prin crearea a două noi parcuri urbane publice, reabilitarea altor două parcuri și regenerarea unui scuar.”
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

3. Probleme ale Serviciului Administrație Publică Locală;
3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind alocarea de puncte de îmbarcare/debarcare în municipiul Turda, pentru activitatea de transport persoane prin curse regulate în trafic județean.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS