Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Proiectul de construire a Centrului Multifuncțional se apropie de final

Administraţie
Tools
Typography

⛸️Patinoarul artificial este aproape finalizat, se lucrează acum la sistemul de iluminare nocturnă.

⛳️Zilele acestea se montează gazonul în spațiile verzi amenajate, se montează tartanul la locurile de joacă și se fac ultimele finisaje la rețeaua electrică.

În continuare, se va completa mobilierul urban din zona exterioară de agrement iar interiorul celor două clădiri se va mobila complet cu dotările necesare.

✨️Această zonă a fost transformată în totalitate și în scurt timp va deveni o locație modernă de relaxare și distracție pentru comunitatea turdeană.

Echipat cu facilități moderne și dotări adaptate nevoilor copiilor, Centrul Multifuncțional va oferi o varietate de opțiuni de divertisment și activități recreative pentru întreaga familie, în special pentru cei mici. Micuții se vor putea juca în siguranță, într-un mod creativ prin intermediul diverselor amenajări educative.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS