Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

❄️Pregătiți să intervenim în timpul sezonului rece

Administraţie
Tools
Typography

✅Comitetul Local pentru Situații de Urgență, coordonat de domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN s-a întrunit, astăzi, în vederea stabilirii măsurilor de combatere a fenomenelor caracteristice iernii.

A fost adoptat planul de măsuri pentru intervențiile de deszăpezire, cu un accent deosebit pe clasificarea străzilor din municipiu, în funcție de importanța acestora.

În rezervele societății Domeniul Public SA sunt stocate 110 tone de sare și 300 de tone de nisip, pentru a putea fi împrăștiate pe străzi, la nevoie. Totodată, utilajele de deszăpezire din dotarea societății sunt în condiții bune de funcționare, pregătite de intervenție.

De asemenea, toți partenerii Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, respectiv Serviciul de Ambulanță Județean, Poliția Municipiului Câmpia Turzii, Spitalul Municipal „Dr. Cornel IGNA”, Electrica Distribuție și Delgaz Grid, sunt pregătiți de intervenție, în cazul în care va fi nevoie! Pentru persoanele fără adăpost au fost amenajate locuințe de necesitate.

Vom monitoriza îndeaproape situația din teren, pentru a interveni prompt, acolo unde este cazul.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS