Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României, să ne binecuvânteze pe toți!

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi, credincioșii creștin-ortodocși din România îl prăznuiesc pe Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României. Sfântul Apostol Andrei este unul dintre cei mai importanți sfinți din tradiția creștină ortodoxă, fiind considerat apostolul care a adus credința creștină în Dacia.

Cu această ocazie, vă doresc multă sănătate, fericire, împliniri și succes în toate planurile vieții. Harul Sfântului Andrei să vă ocrotească și să vă călăuzească pe calea binelui și a dreptății!

De asemenea, gândul meu se îndreaptă și către Înalt Preasfinția Sa Andrei, Mitropolitul Clujului, Sălajului și Maramureșului și Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului, pentru frumoasa lucrare pastorală pe care o desfășoară în slujba Bisericii și a poporului român!

La Mulți Ani, celor care astăzi își serbează onomastica!

Dorin Nicolae LOJIGAN,

Primarul Municipiului Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS