Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Povestea noastră de verde continuă pe străzile din Câmpia Turzii!

Administraţie
Tools
Typography

✨ Tronsonul 2 al străzii Avram Iancu, care nu a făcut parte din proiectul de mobilitate urbană, a prins viață cu nuanțe proaspete de verde, iar acesta este doar începutul!

În ciuda provocărilor, am finalizat cu succes amenajarea acestei porțiuni între fosta pasarelă peste calea ferată și Spitalul „Dr. Cornel Igna”. Parte dintr-un proiect european de reabilitare a infrastructurii de apă, această stradă a devenit o reușită urbană datorită resurselor proprii ale Municipiului Câmpia Turzii.

După ce am pus bazele solide prin construcție (amenajarea trotuarelor, bordurarea și turnarea asfaltului), am adăugat strălucire peisagistică. Arbuști ornamentali, covoare de gazon și marcaje rutiere au transformat tronsonul într-un spațiu vibrant și plin de viață.

Mulțumim comunității pentru răbdare și înțelegere pe parcursul acestei călătorii de transformare a infrastructurii rutiere din Municipiul Câmpia Turzii!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS