Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Şedinţă “de îndată” la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 6/09.01.2024 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru a dezbate trei proiecte de hotărâri ale consiliului local.

Desfăşurată în sistem online, iată ordinea de zi a şedinţei:

  1. Proiect de hotărâre privindacoperirea definitivă din excedentul bugetului local al Municipiului Câmpia Turzii a deficitului secțiunii de dezvoltare pe anul 2023 în sumă de 874.154,50 lei şi utilizarea excedentului în anul 2024 pentru acoperirea golurilor temporare de casă din excedentul anilor precedenți (Administrația piețelor).
  2. Proiect de hotărâre privindaprobarea tarifelor de preț practicate de  C. Domeniul Public Câmpia Turzii S.A.- în insolvență.
  3. Proiect de hotărâre privindaprobarea rețelei unităților de învățământ de pe raza administrativ-teritorială a Municipiul Câmpia Turzii, care vor funcționa în anul școlar 2024-2025.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS