Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Primăria Turda | Sprijin pentru cei aflaţi în nevoie

Administraţie
Tools
Typography

Având în vedere temperaturile scăzute anunțate pentru această perioadă, avem la dispoziție două spații destinate cazării și hrănirii persoanelor fără adăpost afectate de aceste fenomenel meteorologice extreme la următoarele locații:

Centrul social de urgenţă pentru persoane fără adăpost: 46 locuri disponibile

(Str. Avram Iancu nr. 12)

Spitalul Municipal Turda: 2 locuri disponibile

(Str. Andrei Mureşanu nr. 12-16)

Dacă observați persoane fără adăpost, contactați Poliția Locală la numărul de telefon 0264317303 sau pe WhatsApp 0756122070.

Acest protocol încheiat între Poliția Locală, Spitalul Municipal Turda și Direcția de Asistență Socială ne ajută să ne gestionăm eficient aceste situații.

E important să avem grijă de noi, dar și de cei din jurul nostru.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS