Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Cristian Matei: Am primit vizita delegației franceze, reprezentantă a Grupului de Luptă NATO

Administraţie
Tools
Typography

În cadrul întâlnirii, am avut plăcerea de a discuta cu membrii delegației conduse de colonel Patrick Guillame, însoțit de căpitanul Sebastien Dupont, căpitanul Laurent Malere din Armata Franceză și locotenentul Baran Cami din Armata Belgiană.

De asemenea, am avut alături şi delegația condusă de Locotenent-colonel Pintiliciuc Mihai, comandant al Batalionului 814 Tancuri "Mihai Vodă" și subofițerul de comandă plutonier adjutant principal BĂICEANU VASILE.

Am discutat despre exercițiul militar "EAGLE STEEL 24.1" care se va desfășura în Poligonul Bogata-Stejeriș împreună cu militarii Batalionului 814 Tancuri "Mihai Vodă "din Turda în perioada 08-26.01.2024. Ne bucurăm să ne putem desfăşura exerciţiile militare în condiţii optime.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS