Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Cristian Matei: “Presa națională relatează despre bijuteria noastră, Turda Arena”

Administraţie
Tools
Typography

Într-o postare pe reţeaua de socializare facebook, primarul Cristian Matei arata că presa naţională din România “relatează despre bijuteria noastră Turda Arena”.

În acest sens, edilul turdean oferă un link spre articolul “S-a făcut! «Bijuterie» de 23 de milioane de euro în România: «O construcție impresionantă»” publicat de Digi Sport sâmbătă, 20 ianuarie 2023 şi care este semnat Digi Sport.

Un motiv de mândrie pentru noi toţi”, mai scria Cristian Matei pe reţeaua de socializare, cu referire la Turda Arena.

Noua sală polivalentă are o capacitate de 3.320 de locuri și poate găzdui meciuri internaționale de cel mai înalt nivel la handbal, baschet și volei. Lucrările pentru construcția sălii polivalente din Turda au durat peste trei ani. Au fost începute în luna septembrie a anului 2020 și finalizate în decembrie anul acesta. Pe lângă sala propriu-zisă, în complex mai sunt o sală de forță și un bazin de înot. De asemenea, lângă sala polivalentă au fost realizate 350 de locuri de parcare.” scrie Digi Sport, citându-l şi pe edilul turdean: “Acesta va fi locul în care vor avea loc multe evenimente de excepție. Acest obiectiv nu reprezintă doar o construcție impresionantă, ci și o realizare de succes de care se va bucura întreaga noastră comunitate.Este cu adevărat extraordinar să vedem cum Turda Arena a devenit realitate”.

Comparativ, Digi Sport face o paralelă cu situaţia din capitală - “Cu două echipe calificate în Liga Campionilor la handbal feminin, Rapid și CSM, Bucureștiul tot nu are o sală polivalentă modernă. Promisiuni pentru o nouă sală polivalentă în București, cu o capacitate de peste 10.000 de locuri, au tot fost făcute, însă nu a apărut nimic concret” - unde, totuşi, “urmează să fie inaugurat un patinoar în anul 2024, în cartierul Berceni”, oferindu-se şi o galerie foto cu stadiul respectivelor lucrări.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS