Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

“Astăzi vă prezentăm imagini din culise” | Primăria Turda anunţă deschiderea centrului Multifuncţional

Administraţie
Tools
Typography

Printr-o postare pe facebook, administraţia turdeană anunţă paşii de parcurs în vederea deschiderii/inaugurării centrului multifuncţional din parcul central al municipiului Turda, moment până la care locurile de jocă exterioare fiind disponibile “pentru cei mici” începând de joi (8 februarie 2024).

Într-o primă etapă, pregătim regulamentele de funcționare după care acestea vor fi supuse aprobării în Consiliul Local.  Concomitent, pregătim personalul care să asigure buna funcționare a patinoarului și a celor două clădiri unde se vor putea organiza foarte multe evenimente faine.
Desigur, până atunci, începând de joi, locuruile de joacă exterioare vor fi disponibile pentru cei mici.
Revenim cu detalii imediat ce vom pune regulamentul de funcționare în dezbatere publică pentru a ne consulta cu fiecare dintre dumneavoastră.





BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS