Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Cristian Matei: “O atmosferă frumoasă și plină de viață în Parcul Tineretului, joacă, bucurie și emoție pozitivă!”

Administraţie
Tools
Typography

De joi, noile locuri de joacă din parcul central din Turda au fost accesibile celor mici. Primarul Cristian Matei a prezentat, în câteva cuvine, pe facebook, atmosfera din zona nou amenajată a parcului.

Încă de dimineață și până după-amiază locurile de joacă nou amenajate au bucurat mulți copilași, micii noștri exploratori fiind fermecați de acest nou tărâm de poveste construit special pentru ei!
De asemenea, am întâlnit în parc mulți părinți și bunici care au venit în plimbare să vadă această nouă investiție, un loc plăcut de joacă și relaxare, dedicat tuturor turdenilor, mici sau mari.
Sunt convins că în acest weekend vor fi și mai mulți vizitatori, ceea ce nu poate decât să mă bucure!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS