Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Transformarea durabilă a Cartierului Industrial: Mulţumirea oamenilor de aici vorbeşte de la sine

Administraţie
Tools
Typography

O privire retrospectivă la încheierea proiectului de modernizare a celor 19 străzi din cartierul industrial, finanțat cu fonduri guvernamentale care a fost încheiat anul trecut aduce în prim-plan o realitate reconfortantă: acest proiect a adus transformări majore în viața locuitorilor celor 19 străzi.

Străzile noroioase și pline de praf au fost înlocuite cu artere civilizate prevăzute cu trotuare, spații verzi și canalizare pluvială.

Datorită finanțărilor obținute, am reușit să modernizăm fiecare stradă în parte, asigurând confortul locuitorilor mult timp de acum înainte.

Nicio stradă nu va fi uitată, de aceea facem apel la răbdare. Timp de 30 de ani nu s-a făcut nimic în municipiu iar această inerție a generat o muncă colosală pe care noi, actuala administrație, suntem dispuși să o depunem în continuare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS