Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Primăria Turda | Program Târgul Mărțișorului

Administraţie
Tools
Typography

Vă invităm la Târgul Mărțișorului, în perioada 26 februarie – 8 martie 2024, între orele 10.00 – 17.00, când Piața Tricolorului va găzdui peste 20 de producători ce vor expune cele mai frumoase și originale mărțișoare. Este o oportunitate de a vă încărca sufletul cu energie pozitivă și de a vă bucura de sosirea primăverii.

Pe lângă diversitatea mărțișoarelor, târgul va oferi și momente artistice de neuitat. În ziua de 26 februarie, deschiderea va avea loc de la ora 15:00, iar în zilele de 1 și 8 martie, spectacolele vor începe începând cu ora 13:00. Spectacolele vor fi susținute de Ansamblurile Folclorice ȚARINA și DATINA TURDEANĂ, Clubul de Canto ARIA, Clubul de Dans PHOENIX și Clubul de Dans Sportiv POTAISSA Turda. Aceste momente de artă și cultură vor completa atmosfera festivă a târgului și vor încânta publicul de toate vârstele.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați sărbătorii primăverii la Târgul Mărțișorului din Piața Tricolorului și să împărtășim împreună bucuria primăverii.

Vă așteptăm cu drag!
Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS