Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Şedinţă ordinară la Câmpia Turzii, joi, 29 februarie 2024. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia nr. 205/23.02.2024 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 29 februarie 2024, la ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sala Europa a Primăriei Câmpia Turzii, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare corp cladire vechi al Primăriei Municipiului Câmpia Turzii”.
  2. Proiect de hotărâre privind  emiterea acordului prealabil al Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii pentru amplasarea unui garaj și crearea unui nou acces auto pe latura sudică a imobilului situat în Municipiul Câmpia Turzii, str. Trandafirilor nr. 17A, jud. Cluj, înscris în CF 53539 Câmpia Turzii.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a spațiului nr. 2 situat în Hala Agoralimentară ”Piața Unirii” din Municipiul Câmpia Turzii.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a spațiilor nr. 3 și 4 situate în Hala Agoralimentară ”Piața Mureșului” din Municipiul Câmpia Turzii.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea nivelului minim al chiriei în vederea închirierii unui spațiu din incinta imobilului situat pe str. Gheorghe Lazăr nr. 16, care aparține domeniului public al Municipiului Câmpia Turzii.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de executare a lucrărilor de construire a unei locuințe pe un teren atribuit în temeiul Legii nr. 15 din 2003.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de începere a lucrărilor de construire a locuinței pe terenul înscris în CF nr. 56681 Câmpia Turzii, atriuit în temeiul Legii nr. 15 din 2003.
  8. Proiect de hotărâre încetarea aplicabilității Hotărârii Consiliului Local nr. 60 din 30.03.2023.
  9. Proiect de hotărâre privind încetarea aplicabilității Hotărârii Consiliului Local nr. 234 din 27.10.2022.
  10. Proiect de hotărâre aprobarea ”Planului de acțiune sau de lucrări de interes local” ce se vor executa de beneficiarii de ajutor de incluziune, în anul 2024, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului anual de acțiune privind serviciile sociale din Municipiul Câmpia Turzii pentru anul 2024.
  12. Proiect de hotărâre privind încetarea prin demisie a calității de membru în Consiliul de Administrație la societatea Parc Industrial Câmpia Turzii S.A. a domnului MOLDVAI BELA și desemnarea unui membru provizoriu.
  13. Proiect de hotărâre privind desemnarea domnului Iurian Mihail Adrian în Consiliul de Administrație al societății PARC INDUSTRIAL CÂMPIA TURZII S.A.
  14. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS