Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

VIDEO | Stadiul actual al proiectului de construire al Autobazei TUP - Transport Urban Public Turda

Administraţie
Tools
Typography

Lucrările de finisaj interior ale halei de garare se apropie de încheiere. Cablajele electrice s-au finalizat atât în corpul administrativ cât și în hală.

Au fost efectuate toate rețelele de apă, rețeaua de hidranți este finalizată și a fost executată proba de etanșeitate.

Structura metalică de pe hală este montată în totalitate, urmează să fie placată cu tablă click pentru a se finaliza aspectul exterior al clădirii.

Lucrările la finisajele interioare ale clădirii administrative sunt în curs de desfășurare, s-a turnat șapa autonivelantă în corpul administrativ, urmând a se monta și tarketul. Se lucrează și la amenajarea exterioară, urmând să fie turnat ultimul strat de asfalt.

Suntem tot mai aproape de punerea în funcțiune a acestor clădiri iar aceste facilități vor oferi condiții optime pentru gararea și întreținerea autobuzelor electrice, contribuind astfel la eficientizarea transportului urban în Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS