Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Dorin Lojigan: Am rezolvat problema fermierilor din Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

✅Miercuri, 20 martie, a avut loc ședința anuală a Adunării Generale a Asociaților a trei celor societăți agricole din Câmpia Turzii: Societatea Agricolă 1 Decembrie 1918, Societatea Agricolă Unirea și Societatea Agricolă Fermierul.

Pe parcursul reuniunii, s-au prezentat bilanțul celor 3 societăți pe anul 2023, rezultatele campaniei agricole precedente, planul de măsuri pentru anul 2024 și diverse aspecte organizatorice.

❎La eveniment a fost invitat domnul primar Dorin Nicolae Lojigan, care a înmânat președintelui celor trei societăți agricole titlul de proprietate pentru 1 ha și 4913 de metri pătrați, terenul aferent clădirilor și curtea interioară a fostului C.A.P., actualul sediu administrativ al Societăților Agricole.

Cele trei entități agricole au luptat pentru întabularea terenului și clădirilor fostului C.A.P. încă din anul 1991, de la înființarea lor. Demersul s-a finalizat cu succes abia acum, datorită implicării directe a domnului primar Lojigan, în calitate de președinte al Comisiei de Fond Funciar.

❗Obținerea titlului de proprietate permite celor 3 societăți agricole să dispună de resursele necesare pentru a realiza proiecte de dezvoltare semnificative în logistică și spații de depozitare. Aceste investiții vor genera plusvaloare în agricultura din Câmpia Turzii, contribuind la prosperitatea sectorului agricol local.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS