Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Primul permis de conducere eliberat la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi, 2 aprilie 2024, a fost îndeplinită ultima obligație asumată de administrația publică locală privind descentralizarea serviciilor publice. Acesta era un vis încă de la semnarea protocolului de colaborare cu Instituția Prefectului Județului Cluj și Inspectoratul de Poliție al Județul Cluj, în octombrie 2017.

Astfel, deschiderea Centrului Local Permise de Conducere a avut loc în cadrul unei conferințe de presă la care au participat:

  • domnul primar – Dorin Nicolae LOJIGAN;
  • doamna prefect – Irina MUNTEANU;
  • domnul comisar șef de poliție, Ciprian NEAG - Împuternicit/Adjunct al Șefului Inspectoratului de Poliţie Județean Cluj,
  • doamna Șef Serviciu Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule – comisar șef de poliție, Carmen DAN.

Centrul local suplimentar va funcționa în sediul Poliției Municipiului Câmpia Turzii, strada George Coșbuc, nr.24, județul Cluj.

Începând cu luna aprilie 2024 activitatea de la ghișeu va avea următorul program:

  • Permise de conducere: în zilele de marți între orele 12:30-14:30
  • Înmatriculări: în zilele de marți și joi, între orele 9.30-14.30.

Evenimentul de astăzi a marcat deschiderea în Câmpia Turzii a ultimului serviciu public descentralizat, pe lângă cele de eliberare Cazier Judiciar, Pașapoarte și Înmatriculări Vehicule.

„Îi mulțumesc doamnei prefect, Irina MUNTEANU, pentru toate demersurile întreprinse în vederea obținerii avizelor necesare și a modificărilor legislative care au făcut posibil evenimentul de astăzi. Și datorită implicării sale, cetățenii din Câmpia Turzii și împrejurimi nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la Cluj Napoca și să cheltuie timp și bani, pentru aceste tipuri de servicii. Odată cu deschiderea acestui birou de permise la Câmpia Turzii, încheiem cercul promisiunilor administrative pe care l-am deschis anii trecuți.”, a precizat domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN.

După conferința de presă, unul dintre jurnaliștii prezenți la eveniment a fost prima persoană care și-a schimbat permisul în orașul nostru.

Detalii suplimentare privind documentele necesare preschimbării permisului de conducere: https://dgpci.mai.gov.ro/document-details/permise/5ab1355afa4e9422012c2ba8https://dgpci.mai.gov.ro/document-details/permise/5ab1355afa4e9422012c2ba8

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS