Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Program inaugurare sala polivalentă - Turda Arena!

Administraţie
Tools
Typography

Vom inaugura acest obiectiv cu o serie de evenimente deosebite desfășurate pe parcursul a trei zile pline de distracție și energie pozitivă, menite să vă ofere experiențe unice și să vă încânte.  Detaliile complete despre program sunt disponibile pe site-ul nostru oficial: https://turdaarena.ro/.

E timpul să ne întâlnim și să sărbătorim împreună! Marcați în calendar datele de 12-14 aprilie și haideți să ne fiți alături în această călătorie a distracției și a bucuriei!

Pentru un acces facil la eveniment, vă rugăm să folosiți transportul public. Linia de autobuz 10 va ajunge la Turda Arena, oprind în apropiere pe strada Intrarea Stadionului. De asemenea, pentru ruta micro-centru, am amenajat o stație temporară lângă Kaufland. Având în vedere că accesul auto va fi interzis pe cele două străzi ( Stadionului și Intrarea Stadionului) vă îndemnăm să optați pentru transportul public în comun.

Concertele artiștilor vor avea loc la scena exterioară, în aer liber, iar accesul este gratuit pentru toți participanții!

Pentru orice informații suplimentare și actualizări, vă rugăm să consultați site-ul nostru oficial sau să ne contactați direct.

Vă așteptăm cu drag să faceți parte din această experiență de neuitat la sala polivalentă Turda Arena!

Eveniment organizat cu sprijinul partenerilor și sponsorilor noștri:
Nova Power and Gas, Terapia, BCR, Salina Turda, Compania de Apă Arieș, Street Food Festival, Supercom, Sarerom, STADA, AWE Infra, Perpetuum Renewable Energy South East Europe, WonderLand, Moldovan Carmangerie, Nello Construct, Policlinica Oprisani, Ella Apartments, DDD Insecto, Casa Rațiu Turda, InterArte Turda, Drosera Building Bistrița, DanDanTur, Milexim șI Alis Grup Turda.

Vă așteptăm cu drag să faceți parte din această experiență de neuitat la sala polivalentă Turda Arena!

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS