Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Cetăţeni din Câmpia Turzii nemulţumiţi de CAA: primarul Hanga este responsabilizat | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Cel căruia i-a revenit misiunea de a adresa o petiţie primarului Câmpiei Turzii, Radu Hanga, în chiar şedinţa Consiliului local de joi, 24 martie a fost Lucian Căbulea, reprezentantul Grupului de Iniţiativă Cetăţenească Centru din Câmpia Turzii.

În mare, petiţia conţinea nemulţumiri referitoare la Compania de Apă Arieş şi, aşa cum spunea şi lucian Căbulea, ea a fost prezentată public pentru ca să fie astfel adusă atât la cunoştinţa primarului, cât şi la cunoştinţa consilierilor locali.

Chiar maimult, reprezentantul GIC Centru a ami motivat adresarea petiţiei către primarul municipiului întrucât Radu Hanga este reprezentantul Câmpiei Turzii în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară "Apa Văii Arieşului" şi, în opinia celor care au semnat petiţia, primarul este deci cel care trebuie să reprezinte interesele cetăţenilor în relaţia cu asociaţia în faţa căreia răspunde operatorul de servicii de apă şi canalizare.

Cert este că petiţia era concentrată împotriva CAA chiar dacă spre final, conţinea referiri scurte la policlinica din oraş sau la starea drumurilor.

Nu e cazul să facem speculaţii referitoare la momentul apariţiei acestei petiţii la fel cum nu ne vom referi la posibilele conotaţii politice care ar putea exista şi vă lăsăm să vă bucuraţi de moment!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS