Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Mesajul primarului Cristian Matei, la şedinţa festivă de învestire a primarului şi consilierilor locali

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Pentru a duce la îndeplinire proiectele propuse pentru dezvoltarea şi reconstrucţia Turzii avem nevoie de unitate şi colaborare eficientă. Îmi propun o conlucrare în folosul oraşului împreună cu toate formaţiunile politice dar şi cu asociaţiile şi ong-urile din oraş creând astfel premisele unui cadru stabil ce va permite implementarea proiectelor noastre.

Toţi consilierii locali, indiferent de partidul politic din care fac parte, trebuie să conlucreze pentru binele comun al cetăţenilor şi al oraşului şi voi porni alături de ei în acest mandat cu încrederea că fiecare îşi va face datoria.

După cum am anunţat şi în campania electorală, voi aplică o strategie care se va baza pe o permanentă consultare a cetăţenilor şi a mediului de afaceri. Adresez cetăţenilor o invitaţie fermă şi permanentă spre dialog, vă invit să mă informaţi cu privire la toate problemele pe care le aveţi. Am convingerea că împreună vom lua cele mai bune decizii pentru viitorul oraşului, împreună putem face faţă tuturor provocărilor şi împreună putem decide ceea ce este mai bine pentru comunitatea noastră. Turdenii au votat pentru viitor şi au ales calea schimbării, calea către modernizare şi către un viitor mai bun iar eu alături de colegii mei voi munci pentru proiectele pe care ni le-am asumat.

Primar,
Cristian Octavian Mate

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS