Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

PSD Câmpia Turzii iar a slobozit-o de gard | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Un moment hilar a avut din nou loc în cadrul şedinţei Consiliului Local Câmpia Turzii de joi, 22 septembrie 2016, moment care a fost iniţiat de chiar primarul municipiului, Dorin Lojigan.

La punctul “Diverse”, în începutul intervenţiei sale sarcastice primarul a dorit să felicite grupul de consilieri PSD pentru că au activitate şi se ocupă cu iniţierea de proiecte de hotărâre.

Cu toate acestea, Dorin Lojigan a dorit să le dea un sfat: “Când mai faceţi copy/paste de pe proiectele de hotărâre ale altor municipii sau oraşe din ţara asta, măcar corectaţi-le!”

Pentru a fi şi mai explicit, primarul Câmpiei Turzii a reamintit momentul în care, în mandatul trecut, tot consilierii PSD au venit cu un proiect de hotărâre privind un grup de acţiune locală, proiect la fel inspirat şi în care s-a păstrat referirea la Ţara Oaşului, tot din lipsa “dibăciei” de a nu păstra copy/paste-ul în integralitate.

De această dată, consilierii PSD, însă, au fost daţi de gol de faptul că au uitat să înlocuiască numele municipiului din Slobozia în Câmpia Turzii.

Cum era de aşteptat, reacţia din partea consilierilor PSD a venit şi a venit sub cea mai stridentă formă posibilă, prin vocea Monicăi Uiorean, care a recunoscut că “aveţi dreptate” şi că “e o anexă greşită” şi că “voiam să o modificăm”. Mda, dar, cu toate astea, documentul a fost trimis, în acea formă, “greşită” (adică lăsată de capul ei, ce mai...) către administraţia locală.

Totuşi, Monica Uiorean i-a pictat primarului şi cu câteva unde de reproş gen “nu consider că trebuia să veniţi aici să ne spuneţi să modificăm proiectul de hotărâre” şi “aveam de gând să venim la dumneavoastră” dar mai ales “nu mi se pare corect din partea dumneavoastră ce aţi făcut în cazul acesta”.

În plus, Monica Uiorean completa: “aveţi dreptate, e greşit, s-a pus anexa greşită, am în maşină varianta bună...”

Deci, pe scurt, primarul i-a dat de gol pe consilierii PSD că au mai făcut un copy/paste, în timp ce consilierii PSD se jeleau că de ce a venit primarul să-i facă de rahat ruşine de faţă cu atâta lume...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS