Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Primaria Municipiului Turda continuă lucrările de reabilitare a străzilor din oraș

Administraţie
Tools
Typography

O zonă importantă în care s-a intervenit este pe strada Calea Victoriei. Primarul Municipiului Turda a vizitat ieri șantierul pentru a se asigura că toate lucrările se desfășoară conform calendarului stabilit. 

În zona  Calea Victoriei 100 se realizează lucrări de reabilitare pe o suprafață de 2930 mp. Lucrările constau în realizarea fundației din piatră spartă, încadrare cu borduri carosabile și strat de asfalt rutier. Valoarea totală a lucrării este de 215.000 de lei (fără TVA), lucrare finanțată de la bugetul local. În acest moment proiectul este realizat în proporție de 50%, având ca termen de finalizare decembrie 2016.   

Primăria Municipiului Turda va continua asfaltarea străzilor atât prin finanțări guvernamentale și externe cât și de la bugetul local, aceasta fiind una dintre prioritățile actualei administrații. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS