Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Primăria Municipiului Turda a dat startul unui amplu program de investiții: asfaltarea a 237 de străzi și modernizarea a 5 instituții de învățământ!

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local a aprobat astăzi 30 de proiecte mari de investiții, care vizează modernizarea a 5 instituții de învățământ, a podului peste Arieș și asfaltarea unui număr de 237 de străzi din municipiul Turda. 

Mai exact, este vorba despre Școala Gimnazială “Teodor Mureșanu”, Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu”, Colegiul “Emil Negruțiu”, Școala Profesională Poiana și Școala Gimnazială “Avram Iancu”. În ceea ce privește asfaltarea și modernizarea străzilor, sunt incluse în aceste hotărâri numeroase loturi pentru cartierul Turda Noua, cartierul Băi Sărate, cartierul Industrial, cartierul Oprișani, cartierul Poiana și zona centrală. De asemenea, proiectele de investiții cuprind și modernizarea piețelor publice din zona Materna și zona Micro III –Oprișani, cât și anumite sectoare de drumuri naționale și podul peste Arieș situat pe DN1.

Toate aceste proiecte reprezintă un demers principal pentru includerea la finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.   

Administrația locală are ca principal obiectiv atragerea cât mai multor fonduri de la Guvern sau de la Uniunea Europeană, pe lângă bugetul local, în așa fel încât municipiul nostru să poată beneficia de aceste mari proiecte de investiții și să se dezvolte considerabil în perioada următoare. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS