Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Un vis a devenit realitate: Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean Turda – Petreştii de Jos

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj anunță locuitorii din zonă, participanții la trafic şi turiştii că pe drumul judeţean DJ 107L Turda – Sănduleşti – Petreştii de Jos au fost finalizate lucrările de întreținere constând în aşternere de covor asfaltic şi marcaje rutiere axiale, de separare a sensurilor de mers.

Este o nouă veste bună pe care o dăm clujenilor, faptul că acest drum județean ce constituie o rută alternativă de acces către Rezervația naturală Cheile Turzii și către lacurile destinate pescuitului sportiv din comuna Ciurila poate fi parcurs în cele mai bune condiții de confort și siguranță” a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Lucrările au vizat un tronson de drum în lungime de 12,6 kilometri, mai exact de la kilometrul 2+300 până la kilometrul 14+900 şi au fost executate în cadrul programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri județene pentru anul 2017.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS