Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Sun, Mar
130 New Articles

Primăria Municipiului Turda începe “Luna Curățeniei”

Administraţie
Typography

Primăria Municipiului Turda dă startul curățeniei generale! Începând de vineri  până la sfârșitul lunii aprilie vom desfășura ample acțiuni de salubrizare la nivelul întregului municipiu, care vor consta în spălarea străzilor și trotuarelor și curățarea carosabilului de material antiderapant, desființarea rampelor clandestine și amenajarea spațiilor verzi.

Luni, începând cu ora 09.00, compania Prival, Domeniul Public, Serviciul Public de Asistență Socială și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență vor începe acțiunea de desființare a rampelor clandestine de pe strada 22 decembrie, iar acțiunile următoare vor fi comunicate populației ulterior.

Primăria Municipiului Turda depune toate eforturile necesare pentru ca orașul să devină unul foarte curat. Transmitem pe această cale tuturor cetățenilor rugămintea de a fi responsabili și de a avea grijă față de mediul înconjurător, să vă alăturați demersurilor municipalității. De asemenea, în cazul în care sesizați încălcarea legii, să sunați la dispeceratul Poliției Locale, la unul dintre numerele de telefon: 0264 317 303 sau 0731 300 903.

Biroul de Presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS