Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

10
Fri, May
81 New Articles

Târgul Produs de Cluj, organizat în pandemie, în Cluj-Napoca

Eveniment
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj organizează în cel mai mare cartier al municipiului Cluj-Napoca, în Mănăștur, o nouă ediție a târgului destinat producătorilor și artizanilor locali.

Desfășurat sub brandul Produs de Cluj, evenimentul are loc între 3 și 6 septembrie a.c., în parcarea supermarket-ului Supeco situat pe Calea Florești, la numărul 56.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Organizăm acum un târg Produs de Cluj din respect pentru fiii vechiului și noului Mănăștur, pentru toți cei care au devenit parte a orașului și contribuie la dezvoltarea lui. Tuturor vrem să le oferim tot ce avem mai bun, noi și partenerii noștri!”.

La târgul Produs de Cluj din cartierul Mănăștur sunt prezenți aproximativ 50 de expozanți care vor oferi publicului vizitator brânzeturi și specialități din carne gătite după rețete locale, dulcețuri, siropuri și sucuri naturale, pâine și prăjituri de casă, uleiuri presate la rece, zacuști și murături, legume și fructe de sezon, lavandă și plante aromatice, costume populare, podoabe și accesorii, marochinărie și sculptură în lemn, toate realizate de micii întreprinzători ardeleni și oferite la preț de producător.

Târgul este deschis publicului vizitator între orele 10.00 și 20.00.

Un eveniment oferit de Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu SC SUPECO INVESTMENT SRL România.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS