Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Un bărbat a fost preluat de elicopterul SMURD după ce a căzut cu parapanta în Cheile Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Cu puţin timp înainte de ore 18:00 un echipaj smurd a fost alertat pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane despre care se ştia că a căzut cu parapanta.

La fața locului a fost dislocat și elicopterul SMURD. În apelul inițial a fost precizat faptul că bărbatul era în stare de conștiență” anunţa ISU Cluj imediat după producerea evenimentului.

Ulterior, imediat după orele 20:00, ISU a revenit cu precizări: “Solicitarea a fost înregistrată în jurul orei 17.50, iar la locul evenimentului au fost dislocați salvamontiștii din Cheile Turzii, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD din Târgu Mureș. Echipajul SMURD și salvamontiștii au coborât la o diferență de nivel de cca 15m pentru a stabiliza bărbatul și pentru a-l aduce cu targa până la platoul unde a fost preluat de către elicopter. Bărbatul, de cca 30 de ani, suferise multiple traumatisme, era în stare de conștiență și cooperant. Elicopterul l-a transportat la o unitate spitalicească din Târgu Mureș pentru îngrijiri și investigații de specialitate”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS