Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

TURDA: Tânăr de 14 ani, lovit de maşină în timp ce traversa regulamentar

Eveniment
Tools
Typography

În această seară (miercuri, 18 ianuarie 2023) un tânăr în vârstă de 14 ani a fost lovit de un autoturism în timp ce era angajat în traversarea regulamentară a străzii.

Potrivit IPJ Cluj, evenimentul petrecut pe Calea Victoriei din Turda a fost sesizat în jurul orei 19.20.

“Din cercetările preliminare rezultă faptul că un tânăr de 14 ani, angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni a fost accidentat de autoturismul condus din direcția Cluj-Napoca, de un conducător auto în vârstă de 29 de ani, din municipiul Câmpia Turzii” mai precizează IPJ Cluj, adăugând că rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost unul negativ şi că minorul a fost preluat de un echipaj medical.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS