Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Accident produs în apropierea localităţii Copăceni. Autoturism răsturnat şi o persoană încarcerată

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 23 aprilie, în apropierea localităţii Copăceni a avut loc un eveniment rutier. La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ și un echipaj SMURD.

Potrivit IPJ Cluj, din primele date s-a stabilit că un autoturism condus dinspre Cluj-Napoca spre Turda, pe un sector de drum în panta, a pătruns pe sensul opus, pe un segment de drum unde nu sunt montati parapeții despărțitori de sensurile de circulatie, după care a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Cluj-Napoca.

Echipajele operative ale ISU au găsit la faţa locului două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe partea laterală, și o persoană încarcerată.

În consecinţă, au fost utilizate accesoriile specifice pentru a asigura accesul către victimă și extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite. Victima a fost preluată de către echipajele medicale și transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Alte două persoane au primit primul ajutor calificat la locul accidentului și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS