Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Accident pe strada Tineretului din Turda. Trei autoturisme avariate

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 11 iunie, pe strada Âineretului din Turda a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au fost avariate trei autoturisme, însă pagubele sunt doar materiale.

Pompierii turdeni au fost solicitaţi să intervină la acest eveniment în timp ce se deplasau la Luna pentru o acţiune determinată de condiţiile meteo.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 64 de ani, care circula cu autoturismul dinspre o alee, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o tânără în vârstă de 20 de ani, care circula cu autoturismul pe strada Tineretului iar în urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un autoturism parcat. Bărbatul a fost consultat de către e echipajul medical însă a refuzat transportulo la spital iar testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS