Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Accident la Tureni

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii de la Detașamentul Turda au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Tureni. În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

O femeie de aproximativ 60 de ani, conștientă și cooperantă, a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital.

PotrivitIPJ Cluj, din primele cercetări efectuate de polițiști la locul evenimentului rutier a rezultat că un conducător auto, în vârstă de 80 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul în direcția municipiului Turda, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție, ulterior acroșând un utilaj agricol.

Traficul a fost blocat pentru circa 30 de minute, pe durata cercetărilor efectuate.

Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS