Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Două persoane decedate într-un accident în apropiere de Gherla. Tânărul care a efectuat depăşirea neregulamentară, testat pozitiv la alcool şi substanţe psihoactive

imagini ISU Cluj

Eveniment
Tools
Typography

În seara zilei de sâmbătă, 21 octombrie 2023, pe drumul DN1C, la ieşire din municipiul Gherla, a avut loc un grav accident în urma căruia două persoane - bărbat şi femeie, din acelaşi autoturism - şi-au pierdut viaţa.

Redăm, mai jos, cronologia informărilor ISU Cluj şi IPJ Cluj:

ISU Cluj - ora 22.19 (22 octombrie)
Pompierii din cadrul Detașamentului Dej și Punctul de Lucru Gherla intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe ruta E576, la ieșirea din municipiul Gherla, unde au fost găsite două autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea se afla o femeie încarcerată, ce prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență. S-a acționat imediat pentru descarcerarea acesteia și predarea către echipajul SAJ, în vederea transportului la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată la locul accidentului a fost găsit și un bărbat în stop cardio respirator, întins pe sol în afara autoturismului. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, sprijinite de către echipajele autospecialelor de descarcerare. Manevrele de resuscitare sunt în desfășurare și în acest moment, însă, din păcate, până acum, nu au reușit să aducă semnalele vitale ale bărbatului.

Actualizare ISU Cluj - ora 22.51 (22 octombrie)
Femeia care a fost descarcerată a intrat în stop cardio respirator la locul accidentului, imediat s-au aplicat manevre de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, însă și în acest caz nu au putut readuce semnalele vitale ale femeii.

IPJ Cluj - ora 23.26 (22 octombrie)
Azi, 21 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1C, la ieșire din municipiul Gherla.
Din primele informații, s-a constatat că a fost produsă o coliziune frontală între două autovehicule, în urma căreia medicii au pronunțat, din nefericire, decesul a două persoane, respectiv o femeie de 63 de ani și un bărbat de 67 de ani.
În continuare polițiștii efectuează cercetări la fața lacului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Actualizare IPJ Cluj - ora 00.04 (23 octombrie)
La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1C - E576, la ieșire din municipiul Gherla spre Dej.
Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânăr, de 24 de ani, care circula cu autoturismul în direcția municipiului Dej, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeași direcție de mers, condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej.
În urma evenimentului, în cazul bărbatului de 67 de ani și a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunțat decesul acestora.
Testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 24 de ani a indicat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și pentru luarea măsurilor legale.

Actualizare IPJ Cluj - ora 10.07 (23 octombrie)
Tânărul de 24 de ani a fost testat și cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
Totodată, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.
Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și ucidere din culpă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS