Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Fetele de la "Bella Musica" au cucerit Polonia cu glasul lor | GALERIE FOTO

Eveniment
Tools
Typography

În perioada 02-06 mai 2014, s-a desfăşurat cea de a XXIII- a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Dans ,, The May Note " din Czestochowa - Polonia.

Patru dintre elevele Clubului de Canto ,,Bella Musica" au reprezentat România la acest mare festival, care a reunit ţări ca Rusia, Ucraina, Letonia, Lituania, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Bielorusia, România, Estonia, Polonia, ş.a. Premiile au fost pe măsura muncii şi a talentului lor: Nicoară Okros Andrada, locul II şi Medalia de Argint; Bianca Boar, locul I şi Medalia de Aur; Constantea Daciana Laura Oana, locul I, Medalia de Aur şi o invitaţie oficială la Festivalul ,,Shining Star''- Turcia.
"O fetiţă mică, cu o voce mare"- spunea despre ea Preşedintele juriului Festivalului, Tolga Gurdil. Daciana, în luna aprilie a acestui an, a mai obţinut locul I şi Premiul de Popularitate la Festivalul Naţional de Muzică Pentru Copii şi Adolescenţi ,,Lucky Kids'' ediţia a III-a, din Roman.
Categoria de vârstă 14-16 ani a fost dominată detaşat de Alexandra Ploscar care a obţinut , locul I , Medalia de Aur , o invitaţie oficială la Festivalul ,,Shining Star'' şi a primit cea mai mare distincţie a Festivalului, o plachetă, oferită de Preşedintele juriului Tolga Gurdil din Turcia. Juriul a apreciat acurateţea intonaţiei, interpretarea, mişcarea scenică, timbrul şi mai ales forţa vocilor româncelor.
Pentru nivelul înalt de pregătire şi prestaţia artistică deosebită, elevele împreună cu profesorul Cornel POP-coordonatorul clubului, au primit invitaţii la festivaluri care se vor desfăşura în Turcia, Ucraina, Rusia, Bulgaria şi Italia.

{gallery}2014/140512bellaPolonia{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS