Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Vârstnicii au avut momentul lor la cafeneaua “La Papion”

Eveniment
Tools
Typography

Una dintre acţiunile organizate în cadrul seriei de activităţi “Luna Seniorului” a fost seara de lectură găzduită de cafeneaua culturală turdeană, o seară de cenaclu, la derularea căreia a participat şi Biblioteca Municipală “Teodor Murăşanu” Turda.

“Au fost invitate patru persoane varstnice de la noi de la centru - patru doamne - care participă şi la Clubul F înfiinţat de Papion, club în care ele discută pe diverse teme. Au fost invitate să îşi prezinte cartea preferată ca recomandare de carte pentru noi, evenimentul fiind organizat cu Biblioteca Teodor Murăşanu, ei fiind partenerii noştri şi în alte activităţi”, preciza Adela Zai, de la Centrul de Zi.

La rândul lor, partenerii de la “Teodor Murăşanu” au avut invitaţi. Spre exemplu, Ramona Simion a prezentat cartea “Fluturi”a Irinei Binder, biblioteca turdeană având invitate la eveniment alte două cititoare de seamă.

“Au fost prezente cele patru persoane au iniţiat Clubul F - de la «femina» - care se întâlnesc în fiecare săptămână la cafeneaua La Papion şi acesta a fost principalul criteriu pe baza căruia am ales. Una dintre doamne e profesoară de limba română şi participă la toate activităţile noastre iar două dintre doamne au publicat volumele proprii de poezii, una dintre ele chiar la recmandarea noastră: doamna Victoria Petrovan a publicat în 2014 un volum de poezii iar doamna Ileana Heler are mai multe publicaţii. Doamna Petrovan chiar a prezentat una dintre cele mai recente poezii pe care le-a scris” mai spunea Adela Zai referitor la evenimentul găzduit în atmosfera caldă şi primitoare a cafenelei turdene.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS