Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Găsită moartă în casă, la Turda

Eveniment
Tools
Typography

În această seară, puţin după orele 19:00, un echipaj de pompieri şi un echipaj SMURD au intervenit, la Turda, solicitaţi fiind de locatarii unui imobil din centrul municipiului, locatari care nu mai reuşeau să ia legătura cu una dintre vecinele lor.

Sosiţi la imobilul la care au fost solicitaţi - blocul de pe strada Libertăţii nr. 2 (imobil în care, la parter, se află şi Galeria Municipală de Artă Turda) - pompierii au constatat că e dificil să intre pe uşă în apartamentul femeii care nu mai dăduse niciun semn de viaţă, uşa fiind metalică, motiv pentru care au optat să intre pe geam.

De jos, se putea observa că televizorul din apartamentul indicat de vecini, funcţiona.

După ce au montat scara pentru intervenţie, unul din pompieri a urcat şi a încercat să forţeze deschiderea geamului din exterior şi, nereuşind, s-a cerut acceptul unei persoane - cel mai probabil rudă cu femeia în a cărui apartament se încerca să se intre - să se spargă geamul ferestrei termopan.

După ce a reuşit să intre în apartament pe fereastra de la bucătărie, pompierul a confirmat cele mai pesimiste aşteptări ale celor care solicitaseră intervenţia: femeia era decedată în casă.

În vârstă de 79 de ani şi fost cadru didactic, Elena S. decedase, cel mai probabil, în cursul zilei de azi.

La momentul la care noi am părăsit locul intervenţiei, pompierii urmau să întocmească formalităţile privind intervenţia, în timp ce echipajul SMURD părăsise locul în urma constatării decesului, totodată fiind aşteptată sosirea unui medic legist în vederea continuării demersurilor necesare în astfel de situaţii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS