14
Wed, Nov
108 New Articles

Premiile pentru spectacole - nivel primar - Festivalul Naţional de Teatru pentru elevi Alter Ego 2018

Eveniment
Typography

La secţiunea pentru clasele primare, juriul Festivalului Naţional de Teatru pentru elevi "Alter Ego" - ediţia nr. 16, în urma reprezentaţiilor din finala desfăşurată la Turda, a acordat următoarele premii pentru spectacole.

Premiul 1 a fost obţinut de trupa de teatru "PITICII ŞI VOINICII" (foto) de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Schitu Goleşti, judeţul Argeş, pentru spectacolul "Satul electronic", coordonator prof. Mihaela Constantin şi Mihaiela Durdun.

Premiul 2 s-a acordat trupei de teatru "ARTAZI" de la Palatul Copiilor din Cluj-Napoca pentru spectacolul "A douăsprezecea noapte", coordonator prof. Mădălina Ciocan-Dumitrache.

Premiul 3 a fost obţinut de trupa de teatru "SCARA" de la Asociaţia Culturală "Poiana" şi Şcoala Gimnazială din Finişel pentru spectacolul "Miţa şi Didina", coordonator prof. Florin Runcan.

Menţiune s-a acordat trupei de teatru "MINI BONG" de la Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan" Turda, coordonator prof. înv. primar Olimpia Bogdan, cu piesa "Sarea în bucate".

Menţiune a obţinut şi trupa de teatru "VECTOR IN FABULA" de la Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu din Turda pentru spectacolul "Revolta poveştilor", coordonator prof. înv. primar Dorina Vitaliş.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS