Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Sat, May
82 New Articles

Accident la Turda cauzat, cel mai probabil, de neacordarea de prioritate

Eveniment
Tools
Typography

Azi, la Turda, în jurul orei 09.50 a avut loc un eveniment rutier a cărui cauza a fost neacordarea de prioritate. Incidentul a avut loc la intersecţia dintre strada Armatei şi DN1E81.

Mai exact, un conducător auto în vârstă de 72 de ani se pare că nu ar fi acordat prioritate unui ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 51 de ani din judeţul Argeş, acesta circulând pe direcţia Aiud-Turda.

În urma evenimentului rutier, autovehiculul condus de băprbatul de 72 de ani a fost acroşat de ansamblul de vehicule condus de bărbatul de 51 de ani.

Conducătorii au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumaseră băuturi alcoolice.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS