Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Fundația Filantropică “Sfânta Irina” - eveniment cu ocazia Zilei Internaționale a persoanelor cu dizabilități

Social
Tools
Typography

Cu binecuvântarea și prezența Înaltpreasfințitului Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului, și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, am avut prilejul să reflectăm asupra importanței incluziunii și respectului față de toți membrii comunității noastre. Colindele vesele ale copiilor de la Centrul Sfânta Irina ne-au oferit un moment profund de emoție și o lecție despre prețuire.

Împreună cu Direcției de Asistență Socială Turda și cu sprijinul echipei administrative, susținem eforturi constante de a dezvolta strategii menite să sprijine persoanele cu dizabilități din municipiul nostru. Ne dorim ca fiecare membru al comunității să se simtă valorizat și susținut.

Cu recunoștință și optimism, rămânem angajați în eforturile noastre de a construi un oraș prietenos, în care diversitatea este apreciată, iar incluziunea este un pilon fundamental.

Fiecare gest de solidaritate ne apropie și mai mult unii de alții.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS