Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Bursa Locurilor de Muncă de la Câmpia Turzii – răspunsul instituției noastre la fluctuațiile din piața muncii!

Social
Tools
Typography

Joi, 29 Februarie, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a organizat Bursa Locurilor de Muncă, un eveniment de amploare care a reunit 22 de angajatori și numeroși cetățeni în căutarea unui loc de muncă.

❗O ofertă bogată de posturi

Cei 22 de angajatori prezenți la bursă au pus la dispoziția candidaților aproximativ 100 de posturi vacante, acoperind o gamă largă de domenii: producție alimentară și nealimentară, transporturi, reciclare, vânzări, posturi pentru studii superioare/medii precum și muncitori necalificați.

Prezență de rang înalt

Evenimentul a beneficiat de participarea doamnei prefect Irina MUNTEANU, a reprezentanților AJOFM Cluj, ai Rotary Club Câmpia Turzii, precum și a domnului primar Dorin Nicolae LOJIGAN.

Un răspuns semnificativ din partea comunității

Interesul din partea locuitorilor municipiului a fost considerabil, demonstrând nevoia existentă pe piața muncii locale.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii mulțumește tuturor angajatorilor care au participat la bursă: Sosim Trans, CIA Aboliv, Cikautxo, Electrogrup, WIP Industries, Berg Banat, Heco Schrauben, GreenWeee, CB Electric, Ekerle Automotive, Mobistal, Cargo Trans, Coland Spedition, STADA, Modulo, Domeniul Public Câmpia Turzii, Industrial Laundry, Saint Gobain, La Lorraine, Azomureș, Transport Local Câmpia Turzii, Nevan.

De asemenea, mulțumiri speciale partenerilor care au contribuit la succesul evenimentului: AJOFM Cluj, Club Rotary Câmpia Turzii și Hotel Liador!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS