Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

La spitalul turdean se menţin toate măsurile de prevenţie şi restricţionare a accesului în cadrul unităţii sanitare

Sănătate
Tools
Typography

Deşi public s-a anunţat o relaxare a anumitor restricţii odată cu neprelungirea stării de alertă pe teritoriuul României, Spitalul Municipal Turda vine cu unele precizări, în atenţia pacineţilor şi aparţinătorilor care se adresează unităţii sanitare.

Pe pagina sa de facebook, unitatea sanitară turdeană posta următorul anunţ:

În atenția pacienților/aparținătorilor care se adresează Spitalului Municipal Turda

Vă informăm că la nivelul Spitalului Municipal Turda se vor menține toate măsurile de prevenție și restricționare a accesului în cadrul unității sanitare care au fost luate pe parcursul stării de urgență, respectiv stării de alertă, după cum urmează:

➡️ vizitele aparținătorilor vor fi efectuate, în continuare, doar în urma programării telefonice, cu acceptul medicului șef de secție/compartiment și cu aprobarea managerului spitalului.

➡️ pentru asigurarea protecției pacienților și a personalului spitalului, accesul aparținătorilor în cadrul unității medicale se efectuează în baza  unui rezultat negativ al testului antigen rapid Covid-19 efectuat în ultimele 24 de ore sau test NAAT/RT-PCR  efectuat ultimele 72 de ore, într-un  centru specializat.

➡️ pacienții/aparținătorii din spital vor respecta în continuare măsurile de distanțare, iar purtarea măștii de protecție rămâne obligatorie.

➡️ pacienții care se adresează spitalului, în vederea acordării îngrijirilor medicale vor fi testați SARS CoV-2 (Covid-19).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS