Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Mesaj de condoleanţe din partea şcolii “Teodor Murăşanu”: “Transmitem cu această ocazie condoleanţe familiei”

T. Murăşanu
Tools
Typography

Vă anunțăm cu multă durere în suflet că domnul Manuel Bălaj, distinsul nostru profesor de muzică, a plecat la cele veșnice.

Domnul Bălaj a fost un profesor deosebit, alături de elevi în a le dezvolta creativitatea, pasiunea pentru muzică și caracterul. Acesta a servit cu multă dedicare și mult profesionalism comunitatea noastră școlară, având numeroase rezultate deosebite care îi atestă performanța și mulți elevi, părinți și colegi care îi vor fi mereu recunoscători pentru modul în care s-a implicat.

Transmitem cu această ocazie condoleanțe familiei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS