Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Patru elevi excepționali din Turda au avut medii de 10 la examenele de final de clasa a VIII-a și a XII-a.

Diverse
Tools
Typography

Marc Catinca (Școala Gimnazială Avram Iancu), Mureșan Marc Adrian (Școala Gimnazială Ioan Opriș) și Goia Raul Cătălin (Școala Gimnazială Ioan Opriș) au obținut media 10 la evaluarea națională, iar Țigănilă Adela (Colegiul Național Mihai Viteazul) a luat 10 pe linie la examenul de bacalaureat. Felicitări, copii minunați! Dumnezeu să vă călăuzească pașii în tot ceea ce faceți și să aveți parte de multe alte reușite în viitor!

De asemenea, felicit toți elevii care au promovat examenele. Felicitări profesorilor și părinților pentru modul în care i-au îndrumat.




BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS