Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Locuri disponibile la liceele din Turda si Campia Turzii

Diverse
Tools
Typography

După prima etapă de repartizare computerizată a absolvenţilor clasei a VIII-a, la nivelul judeţului Cluj din totalul celor înscrişi doar 16 elevi nu au fost repartizaţi - dintre care trei provin din alte judeţe - şi asta pentru că nu au completat suficiente opţiuni în fişa de înscriere. Toţi elevii ce au absolvit clasa a VIII-a la una dintre şcolile din Turda şi Câmpia Turzii, au devenit liceeni în urma primei etape de repartizare computerizată.

Locurile rămase libere, vor putea fi ocupate în etapa a II-a de admitere în învăţământul liceal de stat, repartizare prevăzută conform calendarul în data de 25 iulie, de către candidaţii promoţiei 2013 sau absolvenţi din serii anterioare (care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2013-2014), care nu au participat la prima etapă de repartizare sau au rămas nerepartizaţi.
De asemenea, conform graficului, la începutul lunii septembrie va avea loc a III-a etapă de repartizare, pentru cei ce nu au participat la primele două etape.
La nivel judeţean, există un număr de 1241 locuri libere, dintre care 163 - filiera teoretică, respectiv 1078 - filiera tehnologică.
La unităţile şcolare din municipiile Turda şi Câmpia Turzii, toate locuri din oferta liceelor teoretice au fost ocupate în prima etapă de repartizare, cu excepţia Liceului „Josika Miklos” Turda unde numărul de candidaţi a fost mai mic. Cele mai multe dintre locurile neocupate în prima etapă de admitere, sunt la liceele cu filieră tenologică. Redăm mai jos locurile rămase libere la liceele din Turda şi Câmpia Turzii, disponibile pentru candidaţii ce se vor înscrie în etapa a II-a:
Colegiul „Emil Negruţiu” Turda - profil: Resurse naturale şi protecţia mediului (Agricultură - 23, Industrie alimentară - 23).
Colegiul „Emil Negruţiu” Turda - profil: Servicii (Turism şi alimentaţie - 19).
Colegiul Tehnic Turda - profil: Servicii (Economic - 29).
Colegiul Tehnic Turda - profil: Tehnic (Electric - 19, Mecanică - 34).
Liceul Teoretic „Josika Miklos” Turda - profil: Resurse naturale şi protecţia mediului (Agricultură - 19).
Liceul Teoretic „Josika Miklos” Turda - (filiera teoretică) profil: Real (Ştiinţele naturii - 4).
Liceul Teoretic „Josika Miklos” Turda - (filiera teoretică) profil: Uman (Filologie - 9).
Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” Câmpia Turzii - profil: Tehnic (Electric - 10, Industrie textilă şi pielărie - 21, Electromecanică - 20, Construcţii, instalaţii şi lucrări publice - 19).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS