Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Ludovic Orban a apucat să semneze prelungirea închiderii şcolilor

Diverse
Tools
Typography

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat luni, 7 decembrie, Hotărârea cu numărul 7, “privind aprobarea prelungirii suspendării activităţilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem online”.

În calitate de preşedinte al CNSU, premierul demisionar a semnat hotărârea 57/7.12.2020.

Prelungirea închiderii şcolilor s-a decis având în vedere “evoluţia situaţiei epidemiologice la nivelul României până la data de 7 decembrie 2020”, “solicitarea Ministerului Educaţiei şi Cercetării înregistrată cu nr. 10723 din 7 decembrie 2020”, “creşterea numărului de persoane infectate la nivel naţional, precum şi creşterea zilnică a numărului de cazuri noi confirmate”, “implementarea deficitară a măsurilor de prevenire”, “interacţiunea intensă şi mobilitatea personalor, aspecte care generează o persiune constantă asupra capacităţii de gestionare a unităţilor administrativ-teritoriale şi a sistemului sanitar”.

Iată textul HCNSU 57/7.12.2020:

Art. 1. Se aprobă prelungirea suspendării activităţiilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem online, pentru perioada 9-23 decembrie 2020.

Art. 2. Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă, pentru punere în aplicare prin ordine şi acte administrative ale conducătorilor acestora", se arată în Hotărârea CNSU din 7 decembrie 2020.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS