Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Elevii din Câmpia Turzii vor primi tablete prin programul "Școala de acasă"

Diverse
Tools
Typography

Inspectoratul Școlar Județean Cluj va distribui 4.723 de tablete mai multor unități de învățământ preuniversitar din județul Cluj, în scopul desfășurării activităților de învățare online, prin intermediul platformelor educaționale.

Astfel, școlile din municipiul Câmpia Turzii beneficiază prin programul "Școala de acasă" de 990 tablete, pentru a putea asigura accesul la educație elevilor care nu dispun în acest moment de niciun echipament digital care să le faciliteze conectarea la activitățile educaționale online, respectiv elevilor care dețin dispozitive pentru conectare, dar sunt nevoiți să le împartă cu alți membri ai familiei.

Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu" - 255 tablete

  • Școala Gimnazială "Avram Iancu" - 244 tablete
  • Liceul Teoretic "Pavel Dan" - 353 tablete
  • Școala Gimnazială "Mihai Viteazul" - 138 tablete
  • Direcția Relații cu Comunitatea 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS