Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Apah Transilvania - întâlnire a coordonatorilor de cluburi codekids

Diverse
Tools
Typography

Apah Transilvania in parteneriat cu Primaria Aiud a organizat la Turda, in data de 20 septembrie o intalnire a coordonatorilor de cluburi codekids.

Colaborarea cu Centrul Multicultural Liviu Rebreanu din Aiud  s-a finalizat cu  workshopul intitulat “Conectati la viitor - schimb de experienta si de povesti de succes cu roboti” in care  coordonatori din  Aiud, Cluj Napoca, Bucium si Turda au avut ocazia sa faca schimb de experienta, sa identifice plusurile si minusurile unor astfel de activitati dedicate copiilor.

Principalele  teme de interes dezbatute au vizat constituirea acestor cluburi, provocarile intampinate si diseminarea experientelor acumulate de fiecare in parte. Intalnirea a fost una nonformala si s-a incheiat cu stabilirea unor viitoare  colaborari.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS